top of page

vår resa mot #1

Vi tror på att var och en av oss ska vara den bästa versionen av sig. Bästa version kommer alltid från utmaningar och ändringar som man går igenom. Därför i Fatherandsonsburger strävar vi efter förbättring genom att få feedback från er och ändra det som har varit mindre bra. Utöver det hämtar vi nya burgare till vår meny då vi har säsongens burgare. Detta utmaningar och ändringar har hjälpt oss nå plats Nr 1 i Nyköping och 10ende i SM burgare 2021. Och nu har vi som mål att bli Nr 1 i hela Södermanland. Ge oss feedback och hjälp oss bli den bästa versionen som vi kan vara. 

 

Image by Niklas Braun

catring

Välkommen till vår cateringtjänst där vi erbjuder förstklassig mat, professionell service och minnesvärda upplevelser. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, bröllop, företagsevenemang eller något annat tillfälle, så hjälper vi dig att skapa den perfekta matupplevelsen för dig och dina gäster.

Vi använder endast de färskaste och högsta kvalitetsingredienserna i våra rätter för att garantera en smakupplevelse som du och dina gäster sent kommer att glömma. Från smörgåsar och sallader till gourmetmat och dessert, har vi ett brett utbud av maträtter för att passa dina önskemål och behov. Vi kan också anpassa vårt menyalternativ till olika kostpreferenser, inklusive vegetarian, vegan och glutenfritt.

Vår cateringtjänst erbjuder också en professionell och vänlig personal som kommer att ta hand om allt, från att förbereda maten till att servera och städa efteråt. Vi vill att du ska kunna koppla av och njuta av din fest eller evenemang, med vetskapen om att allt i köket är i goda händer.

Vi tror att mat inte bara handlar om att mata våra kroppar utan också om att föra människor samman. Med vår cateringtjänst vill vi ge dig och dina gäster en minnesvärd upplevelse som går bortom maten. Vi vill att du ska känna dig stolt över att välja vår cateringtjänst och att du känner dig trygg med att vi kommer att leverera en fantastisk matupplevelse.

Så om du vill ha en cateringupplevelse som är utöver det vanliga, kontakta oss idag och låt oss skapa något speciellt tillsammans!

bottom of page